Riječ ravnateljice

Lijep pozdrav roditelji i posebno djeco!

Vi ste razlog našeg postojanja, a mi smo ovdje kako bismo pokušali "uskočiti" u dio vašeg odrastanja od najmlađeg doba do polaska u školu.

Volimo reći kako smo produljena ruka roditeljima, bakama i djedovima te velika pomoć kada odlaze na poslove, ostavljajući vas u sigurnim rukama naših (i vaših) odgojitelja i svih dionika odgojno-obrazovnog procesa našeg vrtića.

No, ne smijemo zaboraviti da smo i mi na poslu koji je iznimno odgovoran i ozbiljan jer skrbimo o vama djeco, vašoj sigurnosti i osjećaju pripadnosti što vašim roditeljima daje dodatan signal da ste u dobrim rukama. Uz izuzetne zvukove smijeha, veselja, zabave i tek pokoja suzica na rastanku s roditeljima, čini naš poziv najljepšim na svijetu. "S kim si, takav si"-neki bi rekli, a mi smo još uvijek velika djeca sa srcem i ljubavi prema našem pozivu.

Često čujemo kako se odgojitelji "igraju" s vama, ali zar to nije dio odrastanja i nemaju svi tu moć strpljenja biti odrastao, a "igrati" se, zar ne? No, i drugi odrasli se igraju. Liječnici se "igraju" s pacijentima, vatrogasci se "igraju" gašenja požara, blagajnica se "igra" novcima, bankar se "igra" kreditima, vozači se "igraju" automobilima i kamionima, poljoprivrednici se "igraju" strojevima, konobari se "igraju" kuhanja kave i spravljanja pića pa možemo reći da je toliko igre u našim životima koje smo sami izabrali raditi i u tome odlučili biti najbolji!

Zajedno stvaramo bolji svijet uz lijepu suradnju i lijepu riječ koja svaka vrata otvara.

Vaša ravnateljica
Sanela Soldo Kovačević

Info

Dječji vrtić Požega
Rudinska 8
Požega

OIB: 30492723401

MB: 03310299

Lokacije

Lokacija 1:
Rudinska 8, Požega

Lokacija 2:
Kralja Krešimira 32a, Požega

Radno vrijeme

od 6,00 – 16,30 sati

Prema potrebama roditelja radno vrijeme vrtića je najduže do 20,30 sati

Vrtić radi pet dana u tjednu (od ponedjeljka do petka)

Kontakt

Telefon:

099/327-3663 (uprava)

E-mail adresa:

info@djecjivrticpozega.hr