Veliki uspjeh našeg odgojitelja GORANA KATUŠIĆA!

Veliki uspjeh našeg odgojitelja GORANA KATUŠIĆA!

Velika je čast za naš vrtić što u njemu radi Goran Katušić koji je proglašen najkreativnijim odgojiteljem u Hrvatskoj! Ovu lijepu priču potaknuo je portal Klokanica hr. koji je organizirao natječaj u kojem su roditelji nominirali odgojitelje svoje djece svjesni kvalitete njihovog rada i značaja odrastanja u poticajnoj, sigurnoj i emocionalno toploj sredini.

 

 Našeg Gogija nominirala je gospođa Silvija Crnković, Noina mama poslavši na Klokanicu slijedeću priču:

 Naša muška teta Goran je definitivno čudo kojim je nagrađeno ne samo naše dijete nego i mi roditelji. Goran je sve ono što bi svaki roditelj mogao poželjeti svom djetetu, sve ono što bi mi kao roditelji i sami kod kuće ponekad željeli biti, ali zbog užurbanog ritma života ili ne stignemo ili često ne znamo jer nemamo toliko kreativnog duha u sebi. Goran je odgojitelj koji u šest sati ujutro svira gitaru, koji u pola sedam ujutro u sobi napravi najkreativniji dječji tulum, koji u vrtićkom hodniku organizira pravu vatrogasnu vježbu u kojoj su naša djeca glavni akteri i izvođači, koji potiče sve oblike njihovog motoričkog razvoja, koji zajedno s njima skače po blatnim lokvama i uprlja se jednako kao i oni jer im želi pokazati kako se zaista živi sretno i rasterećeno djetinjstvo. Moj dječak Noa obožava Gorana jer Goran je jedna od rijetkih odraslih osoba koje mogu toliko razumjeti širinu i bogatstvo dječjeg uma. Puno puta smo kao roditelji znali spomenuti da smo počašćeni jer je naš Noa u generaciji djece koju Goran odgaja. On ne samo da je poseban jer je jedini muški odgajatelj u našem vrtiću, on je poseban i po tome jer ga doslovna sva vrtićka djeca koja i nisu dio Loptica obožavaju. Svako jutro Goran smisli nešto novo i kreativno, nikad se ne događa da ujutro dođemo, a da sva djeca nisu angažirana oko nekog projekta koji je Goran za taj tjedan smislio. Goran ih vodi u svijet mašte, potiče njihovu radoznalost, ne sputava nikada nijednu njihovu ideju... Mislimo da je on sigurno odgajatelj koji zaslužuje titulu naj tete.

 Na temelju priče, a onda i glasova roditelja, kolega odgojitelja i svih koji su prepoznali kvalitetu u njegovom radu Goran je pobijedio i tako donio veliku radost, ali i ponos svima nama koji s njim radimo.

 Što o kreativnosti kaže Goran?

 "Stvarno sam iznenađen nominacijom, u toliko više jer nisam imao pojma da sam uopće prijavljen na natječaj. Ja sam dječak koji nije želio odrasti. Tako se već 20 godina budim svako jutro i odlazim u vrtić zajedno sa svojim klincima i klincezama istraživati svijet oko sebe. Raduje me spoznaja što mi posao odgojitelja omogućuje da mi je svaki dan novi i drugačiji", ispričao je striček Goran.

 

 Ovako smo proslavili u našem vrtiću.

 

 

slika1

 

slika2

 

slika3

 

slika4

 

slika5

 BRAVO GORANE I HVALA!

Info

Dječji vrtić Požega
Rudinska 8
Požega

OIB: 30492723401

MB: 03310299

Lokacije

Lokacija 1:
Rudinska 8, Požega

Lokacija 2:
Kralja Krešimira 32a, Požega

Radno vrijeme

od 6,00 – 16,30 sati

Prema potrebama roditelja radno vrijeme vrtića je najduže do 20,30 sati

Vrtić radi pet dana u tjednu (od ponedjeljka do petka)

Kontakt

Telefon:

099/327-3663 (uprava)

E-mail adresa:

info@djecjivrticpozega.hr