Obavijest o radu objekta Cvjetna livada

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Poštovani roditelji,

slijedom jučerašnje preporuke voditelja službe za epidemiologiju Ante Vitalie, dr.med. te Odluke Grada Požege o zatvaranju objekta Cvjetna livada, ovim putem želimo pojasniti sve nejasnoće i eventualna pitanja.

Kako je u odluci Grada Požege navedeno:

S ciljem suzbijanja i sprječavanja širenja virusa COVID - 19, Dječji vrtić Cvjetna livada bit će zatvoren dana 27. listopada 2021. godine radi preventivne dezinfekcije prostora. Od četvrtka 28. listopada vrtić će biti otvoren za one skupine djece kojima je istekla mjera samoizolacije. Skupine kojima je izrečena mjera samoizolacije u vrtić se vraćaju po isteku iste.“

Danas (27. listopada 2021. g.) je u tijeku detaljna dezinfekcije objekta Cvjetna livada te je objekt iz tog razloga zatvoren.

Od četvrtka 28. listopada 2021. g. moguć je povratak djece kojima je mjera samoizolacije ili izolacije prethodno istekla.

Molimo roditelje djece kojima je aktualno izrečena mjera samoizolacije ili izolacije da nastave pratiti simptome te adekvatno reagiraju ukoliko dođe do pojave istih, a po završetku samoizolacije ili izolacije dozvoljen je povratak djece u odgojne skupine.

Apeliramo na sve roditelje da odgovorno poštuju epidemiološke mjere te nikako ne dovode djecu u vrtić ukoliko dijete, ili bliski kontakti djeteta, razviju simptome koji bi mogli upućivati na zarazu COVID-19 ili im je ista potvrđena.

Naglašavamo da u organizaciji rada uvijek nastojimo, u najvećoj mogućoj mjeri, poštivati preporuke Službe za epidemiologiju te sve odluke donosimo u suradnji s našim Osnivačem – Gradom Požegom kako je i vidljivo iz prijašnje odluke. Svjesni smo da određene izmjene u radu Vrtića imaju znatan utjecaj na roditelje u osiguravanju skrbi za vlastitu djecu, ali kao Ustanovi primarni cilj nam je osiguravanje zdravlja djece o kojoj skrbimo kao i naših zaposlenika. Služba za epidemiologiju naglašava ozbiljnost novonastale situacije uslijed pojačanog broja zaraženih osoba, naročito djece, te Vas stoga molimo za razumijevanje i suradnju.

U slučaju dodatnih pitanja molimo da nas kontaktirate na broj: 099 327 3663 ili mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Za sva pitanja vezana uz izrečene mjere samoizolacije ili izolacija, molimo da se obratite na broj pripravnog epidemiologa: 098/ 982 9204 ili odabranog pedijatra.

Čuvajte sebe i druge!

Ravnateljica Sanela Kovačević