Zahtjevi za obračun čuvanja mjesta, bolničkog liječenja i godišnjeg odmora

 

OBRAČUN ČUVANJA MJESTA

 

Temeljem članka 30. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi čuvanja mjesta poštujete dolje navedeni postupak:

 

 1. Ispuniti Zahtjev za obračun čuvanja mjesta (docovdje možete preuzeti dokument)

 2. Prije početka mjeseca za koji prijavljujete čuvanje mjesta skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

OBRAČUN BOLNIČKOG LIJEČENJA

 

Temeljem članka 30. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi bolničkog liječenja djeteta  poštujete dolje navedeni postupak:

 

 1. Ispuniti Zahtjev za obračun bolničkog liječenja (docovdje možete preuzeti dokument )

 2. Skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

OBRAČUN GODIŠNJEG ODMORA

 

Temeljem članka 30. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi godišnjeg odmora poštujete dolje navedeni postupak:

 1. Ispuniti Zahtjev za obračun godišnjeg odmora (docovdje možete preuzeti dokument)

 2. Prije početka mjeseca za koji prijavljujete godišnji odmor skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

OBRAČUN UMANJENJA ZBOG IZOLACIJAE - SAMOIZOLACIJE

 

Temeljem članka 30. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Požega, molimo Vas da pri prijavi godišnjeg odmora poštujete dolje navedeni postupak:

 1. Ispuniti Zahtjev za obračun umanjenja zbog izolacije - samoizolacije (docovdje možete preuzeti dokument)

 2. Skenirani Zahtjev poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.